söndag, november 22, 2009

Sverigestafetten Norrköping-Kolmården!



Jag, Ida och Max tog på lördagen Sverigestafetten vidare från Peking till Kulmården! Sträckan vi sprang var riktigt mysig, även om vägen vid ett tillfälle försvann (tips, syns vägen inte på kartan är det nog för att den inte finns...) detta gjorde att vi fick förvirra oss över en åker samt snedda över någons gård. Det gjorde dock även att vi i princip slapp den stora asfaltsvägen, alltid något ;-)

Förutom detta höll Max på att trilla ned i en mindre flod och trillade ned i två bäckar. Han luktade inte godis efter det. Vi var även för snabba (eller för långsamma) och fick lov att vänta på bussen i Kolmården i 35min. Inte så skönt att sitta där och frysa.

Turen var mycket lyckad, vi lyckades pricka in den enda soldagen i November (klarblå himmel hela dagen!) Sprang på vackra små stigar, lugna grusvägar och genom söta samhällen. Max kunde vara lös mycket och jag hade grym ork! Etapp Norrköping - Kolmården avklarade och jogg.se:s Sverigestafett östraleden är nu 26,5km närmre sitt mål!

1 kommentar:

Calle Stigfinnare sa...

Härligt Karin! Fortsätt gärna knuffa upp stafetten en bit till så den hamnar i Stockholm vid jultid :) Läste om era planer att ta Sörmlandsleden och blev lite avundsjuk.